Lemon meringue tartelette
Lemon meringue tartelette
Gebakje gevuld met een lemon curd en afgemaakt met een italiaanse meringue - per stuk
Aardbeienslof
Aardbeienslof
Heerlijke slof met Zwitserse room (6 personen), vol met verse aardbeien en afgewerkt met slagroom
Cheesecake gebakje
Cheesecake gebakje
Romige en luchtige cheesecake gebakje op sloffenbodem met bosvruchten vulling, afgewerkt met vers fruit - per stuk
Deense luxe, aardbeien
Deense luxe, aardbeien
Fris gebakje op basis van croissantdeeg, gevuld met banketbakkersroom en verse aardbeien
Boule de Rémy wit
Boule de Rémy bruin
Vijgen-Noten brood
Meerzaden brood
Vloer volkoren
Vloer volkoren
Volkoren vloerbrood met gebroken korrel, gedecoreerd met roggebloem
Vloer volkoren - Sesam
Vloer volkoren - Sesam
Volkoren vloerbrood met gebroken korrel, gedecoreerd met sesamzaad
Vloer volkoren - Zonnebloem
Vloer volkoren - Zonnebloem
Volkoren vloerbrood met gebroken korrel, gedecoreerd met zonnebloempitten
Volkoren muesli bol
Volkoren muesli bol
Volkorenbol, goed gevuld met rozijnen, krenten, gedroogde appel, abrikozen stukjes, cranberries en hele hazelnoten
Dikke Dries
Dikke Dries
Rijk gevuld vruchtenbrood met cranberry, hazelnoot en abrikoos en een heerlijke amandelvulling
Bake Off - Baguette
Bake Off - Baguette
Knapperig frans stokbrood om zelf af te bakken, 7 à 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Deze is ook prima om in te vriezen, als deze nog bevroren is: 10 à 11 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Olijven baguette
Bake Off - Olijven baguette
Bake Off - Olijven baguette
Knapperig frans olijven stokbrood om zelf af te bakken, 6 à 7 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Deze is ook prima om in te vriezen, als deze nog bevroren is: 9 à 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Tomaat/Olijf breekbrood
Tomaat/Olijf breekbrood
Breekbrood gevuld met tomaat stukjes, olijven en oude kaas.
Op zijn lekkerst, bij de borrel met tapenade en dan even 3-4 minuutjes in de voorverwarmde oven op 180 graden ! Smullen maar....
Borrelbrood
Borrelbrood
Luchtig en goed gevuld, smaakvol brood voor bij de borrel (of ieder ander tijdstip...).
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Luchtig Italiaans brood met pesto, mozzarella, zongedroogde tomaatjes en zeezout.
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Focaccia - Olijf & Knoflook
Focaccia - Olijf & Knoflook
Luchtig Italiaans brood met olijven, knoflook, Italiaanse kruiden en zeezout
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Focaccia - Ruccola & Tomaat
Focaccia - Ruccola & Tomaat
Luchtig Italiaans brood met ruccola, cherry tomaatjes en mozzarella
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Roomboter bollen
Mini roomboter bolletjes
Mini roomboter bolletjes
Witte mini roomboterbolletjes mix - per 6 stuks (2 naturel, 2 sesam, 2 meerzaden)
Vloerkadetten
Vloerkadetten
Op de vloer van de oven gebakken, zachte witte broodjes - per 6 stuks
Croissant
American Cookies - Chocolade
American Cookies - Chocolade
Chocolade American cookie - per stuk (vernieuwd recept)
Cranberry-Hazelnoot American cookie - per stuk (vernieuwd recept)
Boterkoek-gember taart
Boterkoek-gember taart
Heerlijke boterkoek taart afgemaakt met frisse gemberstukjes (18 cm)
Boterkoek-noten taart
Boterkoek-noten taart
Heerlijke boterkoek taart afgemaakt met een notenmelange (18 cm)