Luchtig en fris bosvruchten bavaroise taart (8 personen) gevuld met bosvruchtencompote
Luchtig en fris, bosvruchten bavaroise gebakje, gevuld met bosvruchtencompote - per stuk
Romige en luchtige cheesecake (6 personen) op sloffenbodem, afgewerkt met bosvruchten
Heerlijke slof met Zwitserse room (6 personen), vol met vers fruit en afgewerkt met slagroom
Fris gebakje op basis van croissantdeeg, gevuld met banketbakkersroom en verse aardbeien
Mini Rozijnen-krentenbolletjes - per 5 stuks
Witte mini roomboterbolletjes mix - per 6 stuks (2 naturel, 2 sesam, 2 meerzaden)
Heerlijke franse mini roomboter croissantjes - per 2 stuks
Lekker smeuïg suikerbrood met kaneel en cranberries
Bruin desembrood met pompoen & zonnebloem pitten & lijnzaad
Volkoren vloerbrood met gebroken korrel, gedecoreerd met roggebloem
Volkoren vloerbrood met gebroken korrel, gedecoreerd met sesamzaad
Volkoren vloerbrood met gebroken korrel, gedecoreerd met zonnebloempitten
Volkorenbol, goed gevuld met rozijnen, krenten, gedroogde appel, abrikozen stukjes, cranberries en hele hazelnoten
Rijk gevuld vruchtenbrood met cranberry, hazelnoot en abrikoos en een heerlijke amandelvulling
Knapperig frans stokbrood om zelf af te bakken, 7 à 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Deze is ook prima om in te vriezen, als deze nog bevroren is: 10 à 11 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Knapperig frans stokbrood, rijkelijk gevuld met olijven
Knapperig frans olijven stokbrood om zelf af te bakken, 6 à 7 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Deze is ook prima om in te vriezen, als deze nog bevroren is: 9 à 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Luchtig en goed gevuld, smaakvol brood voor bij de borrel (of ieder ander tijdstip...).
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Breekbrood gevuld met tomaat stukjes, olijven en oude kaas.
Op zijn lekkerst, bij de borrel met tapenade en dan even 3-4 minuutjes in de voorverwarmde oven op 180 graden ! Smullen maar....
Luchtig Italiaans brood met pesto, mozzarella, zongedroogde tomaatjes en zeezout.
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Luchtig Italiaans brood met olijven, knoflook, Italiaanse kruiden en zeezout
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Luchtig Italiaans brood met ruccola, cherry tomaatjes en mozzarella
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Op de vloer van de oven gebakken, zachte witte broodjes - per 6 stuks
Overheerlijke Rozijnen-krentenbol - per stuk
Smeuïg van binnen en krokant van buiten - per stuk
Heerlijke franse roomboter croissant (vernieuwd recept!)
Luchtig en fris bosvruchten bavaroise gebakje, gevuld met bosvruchtencompote - per stuk
Luchtig en fris chocolade bavaroise gebakje, gevuld met Amarene kersencompote - per stuk
Luchtig en fris mango-abrikoos bavaroise gebakje, gevuld met tropical vruchten compote - per stuk
Citroen bavaroise gevuld met een lemon curd en afgemaakt met italiaanse meringue - per stuk
Chocolade American cookie - per stuk (vernieuwd recept)
Cranberry-Hazelnoot American cookie - per stuk (vernieuwd recept)
Heerlijke boterkoek taart afgemaakt met frisse gemberstukjes (18 cm)
Heerlijke boterkoek taart afgemaakt met een notenmelange (18 cm)