Zachte boterkoek gevuld met een frisse vulling van banketbakkersroom, abrikozen en chocolade
Lichtbruin desembrood met vijgen, walnoten & krenten
Wit desembrood met zonnebloem pitten, lijnzaad en geplette tarwe - per stuk
Bruin desembrood met pompoen & zonnebloem pitten & lijnzaad
Volkoren vloerbrood met gebroken korrel, gedecoreerd met roggebloem
Volkoren vloerbrood met gebroken korrel, gedecoreerd met sesamzaad
Volkoren vloerbrood met gebroken korrel, gedecoreerd met zonnebloempitten
Volkorenbol, goed gevuld met rozijnen, krenten, gedroogde appel, abrikozen stukjes, cranberries en hele hazelnoten
Mais bolletje met italiaanse kruiden en zonnebloempitten om zelf af te bakken, 6 à 7 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. - per 2 stuks
Knapperig frans stokbrood om zelf af te bakken, 7 à 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Deze is ook prima om in te vriezen, als deze nog bevroren is: 10 à 11 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Knapperig frans stokbrood, rijkelijk gevuld met olijven
Knapperig frans olijven stokbrood om zelf af te bakken, 6 à 7 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Deze is ook prima om in te vriezen, als deze nog bevroren is: 9 à 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Breekbrood gevuld met tomaat stukjes, olijven en oude kaas.
Op zijn lekkerst, bij de borrel met tapenade en dan even 3-4 minuutjes in de voorverwarmde oven op 180 graden ! Smullen maar....
Luchtig Italiaans brood met pesto, mozzarella, zongedroogde tomaatjes en zeezout.
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Luchtig Italiaans brood met olijven, knoflook, Italiaanse kruiden en zeezout
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Luchtig Italiaans brood met ruccola, cherry tomaatjes en mozzarella
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Witte mini roomboterbolletjes mix - per 6 stuks (2 naturel, 2 sesam, 2 meerzaden)
Op de vloer van de oven gebakken, zachte witte broodjes - per 6 stuks
Mini Rozijnen-krentenbolletjes - per 5 stuks
Heerlijke franse roomboter croissant (vernieuwd recept!)
Heerlijk zomers aardbeien gebak op sloffenbodem, gevuld met zwitserse room en afgewerkt met aardbeien
Gebakje gevuld met een lemon curd en afgemaakt met een italiaanse meringue - per stuk
Luchtig en fris mango-abrikoos bavaroise gebakje, gevuld met tropical vruchten compote - per stuk
Heerlijke slof met Zwitserse room (6 personen), vol met verse aardbeien en afgewerkt met slagroom
Romige en luchtige cheesecake gebakje op sloffenbodem met bosvruchten vulling, afgewerkt met vers fruit - per stuk
Chocolade American cookie - per stuk (vernieuwd recept)
Cranberry-Hazelnoot American cookie - per stuk (vernieuwd recept)
Heerlijke boterkoek taart afgemaakt met frisse gemberstukjes (18 cm)
Heerlijke boterkoek taart afgemaakt met een notenmelange (18 cm)