Ook de Sint weet het: Wat Remy maakt dat smaakt !!
Gevulde speculaas, speculaas brok, de echte pepernoten en roomborstplaat
Heerlijke speculaaskoekjes gevuld met 100% amandelspijs, afgewerkt met amandelschaafsel - 6 stuks
Roomboter amandel staaf, afgewerkt met amandel schaafsel
Luchtig en fris bosvruchten bavaroise gebakje, gevuld met bosvruchtencompote - per stuk
Luchtig en fris mango-abrikoos bavaroise gebakje, gevuld met tropical vruchten compote - per stuk
Ouderwetse speculaas brok afgewerkt met amandel stukjes
Heerlijke speculaas gevuld met 100% amandelspijs, afgemaakt met stukjes amandelen
Suikerbrood gevuld met kruidnootjes en 100% amandelspijs en op smaak gebracht met speculaaskruiden en anijszaad.
Piet zijn favoriet !!
Bruin desembrood met pompoen & zonnebloem pitten & lijnzaad
Wit desembrood met zonnebloem pitten, lijnzaad en geplette tarwe - per stuk
Broodje gevuld met gedroogde appeltjes, rozijnen, hazelnoten en kaneel
Volkoren vloerbrood met gebroken korrel, gedecoreerd met roggebloem
Volkoren vloerbrood met gebroken korrel, gedecoreerd met sesamzaad
Volkoren vloerbrood met gebroken korrel, gedecoreerd met zonnebloempitten
Knapperig frans stokbrood om zelf af te bakken, 7 à 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Deze is ook prima om in te vriezen, als deze nog bevroren is: 10 à 11 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Knapperig frans stokbrood, rijkelijk gevuld met olijven
Knapperig frans olijven stokbrood om zelf af te bakken, 6 à 7 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Deze is ook prima om in te vriezen, als deze nog bevroren is: 9 à 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Breekbrood gevuld met tomaat stukjes, olijven en oude kaas.
Op zijn lekkerst, bij de borrel met tapenade en dan even 3-4 minuutjes in de voorverwarmde oven op 180 graden ! Smullen maar....
Luchtig Italiaans brood met pesto, mozzarella, zongedroogde tomaatjes en zeezout.
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Luchtig Italiaans brood met olijven, knoflook, Italiaanse kruiden en zeezout
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Luchtig Italiaans brood met ruccola, cherry tomaatjes en mozzarella
Voor de beste smaakbeleving: 5 à 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Rijk gevuld vruchtenbrood met cranberry, hazelnoot en abrikoos en een heerlijke amandelvulling
Een bizar lekkere haverkoek gevuld met walnoten, cranberries, rozijnen en appel - per stuk
Smeuïg van binnen en krokant van buiten - per stuk
Luchtig turks brood met sesamzaad, doorsnee ongeveer 17cm - per stuk
Witte mini roomboterbolletjes mix - per 6 stuks (2 naturel, 2 sesam, 2 meerzaden)
Op de vloer van de oven gebakken, zachte witte broodjes - per 6 stuks
Mini Rozijnen-krentenbolletjes - per 5 stuks